Saturday, December 27, 2008
Sarung handphone kulit babi



(copy dari http://isuhangat.blogspot.com/) Tolong berhati hati bila membeli phone cover kulit.

Tolong check that cover carefully. Kalau nampak 3 titik segitiga di kulit itu. Jangan beli.Itu adalah kulit babi. One of my friend beli phone cover ni di Jalan Pasar. Selepas 2 hari memakainya baru dia perasan yang kulit di bahagian dalam phone cover tu ada 3 titik segitiga. Sahih lah ianya dari kulit babi. Beliau membelinya dengan harga RM18. Beliau cuba mencari phone cover lain di KL Sentral dan terkejut, bila jurujual itu menunjukkan phone cover jenis yang sama seperti beliau beli di Jalan Pasar.

Dari situ, boleh lah kita membuat andaian bahawa, phone cover kulit babi ini dah meluas dipasaran.
Di harap kawan-kawan dapat mengelakkan diri dari membeli phone cover jenis kulit ini.... Sebar sebarkan berita ini kepada umat Islam yang lain supaya kita tidak terjebak dengan membeli barangan dari kulit Babi...
posted by tam @ 12:41 AM   0 comments
Friday, December 26, 2008
Dua - andaikan
video
posted by tam @ 7:51 AM   0 comments
Friday, December 12, 2008
melihat kau gembira dan bahagia
Lihat langit malam...
Disinari bintang-bintang...
buat hatiku tenang...

keindahan malam..
menemani ku yang keseorangan..
hati yang sedih jadi senyum kembali..

kecewa...terluka..
cinta yang di jaga musnah jua akhirnya..

kau pergi meninggalkan aku..
untuk dia..

aku terima semua...
walau kau bukan untuk ku..
ku doakan kau bahagia untuk selamanya...


bagi ku satu saja..bahagia aku pabila melihat kau gembira dan bahagia..
untuk selamanya...
posted by tam @ 8:53 PM   0 comments
Monday, December 8, 2008
Mini cars








Mini Cars in the world

posted by tam @ 6:52 AM   0 comments
Tentang Kita - Couple
video
posted by tam @ 1:04 AM   0 comments
Miracle photo
gambar2 yg menarik......luar biasa sebuah kamera...jika d gunakan sebaiknya nya..seperti ini lah hasilnya..indah n menarik...






posted by tam @ 12:55 AM   0 comments
salam n hye

hye semua...ni 1st time aku menulis lam blog ni...xpernah aku wat blog nii..slalu tgok org nyer blog jer...aku sendiri pun xtau nk letak per lam blog ni..tp yg pasti..aku nk wat blog ni menarik dan menyeronokkan...smoga kwn2 semua gembira ngan per yg akn aku titipkan lam blog ku ni... selalu tersenyum....(^_^)
posted by tam @ 12:48 AM   0 comments
About Me


Name: tam
Home: Gurun, Kedah, Malaysia
About Me: This is me = Tam ( Nothing Special ) (V_V)
See my complete profile

Previous Post
Archives
Links

ShoutMix chat widget
Template by
Blogger Templates
 
 
click here for free hit counter code
free url submission